HERSTOFFERING
 

Een tweede leven voor uw meubel

Is uw leren bank versleten? Heeft uw favoriete fauteuil vlekken die er niet meer uitgaan? Of wilt u gewoon uw interieur stijl aanpassen? Dutch Leather Works biedt u de mogelijkheid om uw meubel te laten herstofferen. Naast het opnieuw stofferen van meubels, behandelen we zo nodig ook het binnenwerk.

Samen met ons inzicht en uw smaak kunnen wij u een gedegen advies geven zodat uw meubel weer geheel tot zijn recht komt.

 

 

 

 

/ Offerteaanvraag

Bedankt voor uw interesse in de diensten van Dutch Leather Works. Voor een offerteaanvraag hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen wij u vragen om een foto van uw meubel(s) bij te voegen. De offerte is gratis en geheel vrijblijvend!

Dhr.
Mevr.
Bank(en)
Fauteuil(s)
Eetkamerstoel(en)
Hocker(s)
Design meubel(s)
Klassieke meubel(s)

Tijdens en na de productie worden door ons foto’s gemaakt. Zodat wij u op de hoogte kunnen houden van de voortgang van uw meubel(s).
De voorfoto’s, die u ons toestuurt bij de offerteaanvraag, plus de tijdens- en nafoto’s worden op onze Social Media kanalen gebruikt. Zo kunnen wij onze klanten een goed beeld van onze mogelijkheden geven.